FollowRSS

Bedrijfsbezoek; leuk voor kinderen én personeel


personeel en kinderen worden vermaakt | sinterklaas, zwarte, piet, toneel, koelkast, kado | Sinterklaas bekijkt iets dat hij gekregen heeft | Bedrijf
personeel en kinderen worden vermaakt
Sinterklaas met zijn pieten in je bedrijf, bij je vereniging, organisatie of instelling om de kinderen van ~en stiekem het personeel of de leden zelf ook natuurlijk~, te vermaken. Zou dat niet leuk zijn? Jazeker is dat leuk en wij kunnen het voor je verzorgen!

Is het een groot bedrijf, dan kunnen de pieten zelfs een toneelstuk opvoeren en zal tijdens ons verblijf in het bedrijf (ja leuk RijmPiet...) verder alles worden verzorgd. Een klein bedrijf wordt gezien als een groot huisbezoek, maar natuurlijk is er in overleg van alles mogelijk.

Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak of vragen over data, invulling en prijzen, kan je contact met ons opnemen.

plezier voor jong en oud | sinterklaas, zwarte, piet, stoel, zitten, klaslokaal, school, kinderen, kring | Kinderen doen wat voor Sinterklaas in een kring met kado´s | Bedrijf
plezier voor jong en oud


Foto- en filmopnamen
Tijdens Sinterklaas evenementen is het in sommige gevallen mogelijk dat foto- en filmopnamen worden gemaakt. Alle aanwezigen bij een Sinterklaas evenement geven hiervoor stilzwijgend toestemming aan de 5 December vereniging. De 5 December vereniging mag deze opnames verveelvoudigen, openbaar maken en/of gebruiken voor uitsluitend PR- en promotiedoeleinden. Als je wil dat wij geen opnames maken tijdens besloten evenementen, zoals bijvoorbeeld bezoeken aan huis, instantie, of bedrijf. Laat dit ons dan duidelijk van te voren weten.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.