FollowRSS

Een leuke, leerzame, en memorabele verassing!


een onvergetelijke belevenis | sinterklaas, zwarte, piet, stoel, zitten, klaslokaal, school, kinderen | Sinterklaas in gesprek met een groep kinderen op school | Instantie
een onvergetelijke belevenis
Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken ook elk jaar weer de basisschool en de peuterspeelzaal in Heeten, maar ook sport- en andere verenigingen, en bejaardencentrum 'de Stevenskamp'. Wij zorgen er voor dat het bezoek elk jaar weer een succes is en een belevenis voor de kinderen en de ouderen om nooit te vergeten.

Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen.

Foto- en filmopnamen
Tijdens Sinterklaas evenementen is het in sommige gevallen mogelijk dat foto- en filmopnamen worden gemaakt. Alle aanwezigen bij een Sinterklaas evenement geven hiervoor stilzwijgend toestemming aan de 5 December vereniging. De 5 December vereniging mag deze opnames verveelvoudigen, openbaar maken en/of gebruiken voor uitsluitend PR- en promotiedoeleinden. Als je wil dat wij geen opnames maken tijdens besloten evenementen, zoals bijvoorbeeld bezoeken aan huis, instantie, of bedrijf. Laat dit ons dan duidelijk van te voren weten.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.