FollowRSS

Huisbezoek; Sinterklaas voor je TV in plaats van er op?


Piet en Sint in je eigen huiskamer! | pieten, zitten, vloer, huisbezoek | Zwarte Pieten zitten op de grond te praten tijdens een huisbezoek | Privé
Piet en Sint in je eigen huiskamer!
Wil je Sinterklaas graag thuis in je eigen huiskamer verwelkomen? Dan kan dat natuurlijk, want het Sinterklaasfeest is voor iedereen.  

Sinterklaas is nogal eens druk, dus wil je liever 2 pieten op bezoek die de pakjes brengen met de pieten express, dan kan dat natuurlijk ook.

Afspraak maken en kosten


Voor het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen.

Bij een huisbezoek richten we ons op bezoeken in en rondom Heeten.  De kosten voor een bezoek met Sinterklaas en pieten zijn € 30,00. Alleen pakjes brengen met de pieten express € 15,00.

Foto- en filmopnamen
Tijdens Sinterklaas evenementen is het in sommige gevallen mogelijk dat foto- en filmopnamen worden gemaakt. Alle aanwezigen bij een Sinterklaas evenement geven hiervoor stilzwijgend toestemming aan de 5 December vereniging. De 5 December vereniging mag deze opnames verveelvoudigen, openbaar maken en/of gebruiken voor uitsluitend PR- en promotiedoeleinden. Als je wil dat wij geen opnames maken tijdens besloten evenementen, zoals bijvoorbeeld bezoeken aan huis, instantie, of bedrijf. Laat dit ons dan duidelijk van te voren weten.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.