FollowRSS

Huisbezoek; Sinterklaas voor je TV in plaats van er op?


Piet en Sint in je eigen huiskamer! | pieten, zitten, vloer, huisbezoek | Zwarte Pieten zitten op de grond te praten tijdens een huisbezoek | Privé
Piet en Sint in je eigen huiskamer!
Wil je Sinterklaas graag thuis in je eigen huiskamer verwelkomen? Dan kan dat natuurlijk, want het Sinterklaasfeest is voor iedereen en voor een bezoekje aan je huis ben je vrij om een gift te geven.

Sinterklaas is nogal eens druk, dus als je liever alleen enkele pieten op bezoek wil hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen.

Foto- en filmopnamen
Tijdens Sinterklaas evenementen is het in sommige gevallen mogelijk dat foto- en filmopnamen worden gemaakt. Alle aanwezigen bij een Sinterklaas evenement geven hiervoor stilzwijgend toestemming aan de 5 December vereniging. De 5 December vereniging mag deze opnames verveelvoudigen, openbaar maken en/of gebruiken voor uitsluitend PR- en promotiedoeleinden. Als je wil dat wij geen opnames maken tijdens besloten evenementen, zoals bijvoorbeeld bezoeken aan huis, instantie, of bedrijf. Laat dit ons dan duidelijk van te voren weten.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.